Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi olemme päätyneet tekemään seuraavia muutoksia normaaliin toimintaamme:

POIKKEUSTILAN AUKIOLOAJAT:
Ravintolasta voi tilata Take Away annoksia
Ma klo 11-16
TI-PE 11-18
LA-SU suljettu

Annkoset voi tilata noudettavaksi tai kotiinkuljetuksena
soittamalla numeroon 050 512 7441

Ehkäistäksemme osaltamme koronaviruksen leviämistä tehostamme entisestään kaikkia hygieniatoimia. Puhdistamme kaikkia pintoja, tasoja, ovenkahvoja ja hanoja tihennetysti.  Muistutamme, että käsien huolellinen pesu on kaikista tehokkain tapa osallistua talkoisiin yhteisen terveyden puolesta!

Jos flunssan oireita ei esiinny, toivotamme teidät kovasti tervetulleiksi noutamaan ruokaa vaikka ulkoilun yhteydessä! Jos olette karanteenissa, niin ruuat voi tilata kotiinkujetuksena. Mainitkaa tilauksen yhteydessä karanteenista, niin OravaXpressin lähetti osaa varautua siihen.

Voikaa hyvin, paksusti ja pysykää terveinä!